Nonprofit Management Institute 2015

 

Nonprofit Management Institute er en stor konference for ledere i Non-profitsektoren, som afholdes en gang om året på Stanford University i USA.

 

Konferencen afholdes i år for 10 gang og byder igen på 3 dage med oplæg fra eksperter og workshops.
Temaet for dette års konference er ”Building Resiliency: Yourself, Your Organization, Your Society”
Begrebet ”resiliens” (Resiliency) har fanget opmærksomheden for et voksende antal mennesker, der arbejder med social innovation, til dels fordi begrebet kan være med til at give svaret på spørgsmål som: Hvorfor kan nogen samfund hurtigt komme på benene efter en katastrofe, mens andre ikke kan? Hvorfor vokser og innoverer nogle organisationer mens andre vakler? Hvorfor er nogle mennesker i stand til at komme videre trods stor modgang?
Dette års Nonprofit Management Institute vil se på disse og lignende spørgsmål for at undersøge den rolle, resiliens spiller på det personlige-, organisatoriske- og sociale niveau.

 

Bag konferencen står The Association of Fundraising Professionals (AFP) og Stanford Social Innovariotion Review (SSIR)  

 

Om The Association of Fundraising Professionals (AFP)
AFP har siden 1960 arbejdet for global forandring og foreningens næsten 30.000 medlemmer (både enkeltpersoner og organisationer) generere mere end 100 milliarder dollars om året.Det svarer til en tredje del af alle de midler der gives til velgørenhed i Nord Amerika.

 

Om Stanford Social Innovation Review (SSIR)
Stanford Social Innovation Review (SSIR) er et prisbelønnet magasin og hjemmeside, der dækker tværsektorielle løsninger på globale problemer. SSIR er skrevet af og for ledere og forandringsagenter i nonprofit-, erhvervs- og den offentlige sektor, der ser samarbejdet som nøglen til at løse miljømæssige, sociale og økonomiske retfærdighed spørgsmål.
RRSS dækker en bred vifte af emner, fra mikrofinansiering og grønne virksomheder til sociale netværk og menneskerettigheder.
Formålet med magasinet er at informere og inspirerer.

 

Nonprofit Management Institute finder sted på Stanford University d. 9.-11. September 2015. Læs mere: Klik her! 

Sociale Entreprenører i Danmark (SED)| Tlf. 40 11 86 40 | Email: mail@socialeentreprenorer.dk | CVR-nr. 34147981