Informationsmøde om registreringsordningen

 

Vækstcenter for socialøkonomiske virksomheder inviterer til informationsmøde om registreringsordningen for socialøkonomiske virksomheder den 28. august 2015 i Lyngby.

 

Informationsmødet er både for dem, som overvejer eller er i gang med at registrere din socialøkonomiske virksomhed, og for dem, som bare gerne vide mere om registreringsordningen.

 

Som registreret socialøkonomisk virksomhed får du regeringens blåstempling på, at din virksomhed lever op til kriterierne for at være socialøkonomisk. Mange har allerede registreret deres socialøkonomiske virksomhed og kan nu blandt andet dokumentere overfor kunder, investorer og samarbejdspartnere, at deres virksomhed geninvesterer økonomisk overskud i virksomhedens sociale formål.

 

På informationsmødet får du mere viden om, hvad du skal gøre for at sikre, at din registrering går igennem, uden at du vil blive bedt om ekstra dokumentation. Det sparer dig for tid og sikrer, at du kan kalde din virksomhed registreret socialøkonomisk virksomhed (RSV) så hurtigt som muligt. På mødet får du også lejlighed til at stille spørgsmål til medarbejdere i Erhvervsstyrelsen, som kontrollerer de registrerede virksomheder.

 

Informationsmødet finder sted fredag d. 28. august 2015 kl. 10.00-12.00 på Scandic Eremitage Klampenborgvej 230 2800 Kongens Lyngby.

 

Du tilmelder dig arrangementet ved at sende en mail til Isak Kornerup Houe: ISKH@socialvirksomhed.dk med følgende informationer på alle deltagere: Organisation, navn, telefonnummer og email
Deadline for tilmelding: 21. august 2015.

 

Du kan allerede nu hente meget viden om registreringsordningen på Vækstcenter for socialøkonomiske virksomheders hjemmeside.
Læs mere her 

Sociale Entreprenører i Danmark (SED)| Tlf. 40 11 86 40 | Email: mail@socialeentreprenorer.dk | CVR-nr. 34147981