Hello Nordics – Nyt Ashoka program skal fremme inklusion i Norden

 

05.10.2018

 

Ti sociale iværksættere, otte nordiske og to internationale, er udvalgt til Ashoka Scandinavias acceleratorprogram Hellow Nordic og skal nu skalere deres indsats for derigennem at øge social og økonomisk inklusion for udsatte grupper i Norden.

 

Ashoka, som er verdens største organisation for sociale iværksættere, har udvalgt ti sociale entreprenører, som skal etablere en stor inklusions indsats i de nordiske lande. Indsatsen har fået navnet “Hello Nordics”.
Hello Nordics er et fire måneders accelerator program, som tilbyder support gennem et netværk af private virksomheder.
Hver af de ti udvalgte sociale iværksættere har deres egen unikke tilgang til at skabe inklusion og integration, og deres fælles mål er at skalere deres indsats for at forbedre inklusion af udsatte grupper i Norden.
De er udvalgt pga. deres evne til at adressere roden af problemstillinger på en systemisk måde ved at involvere beslutningstagere, lokale fællesskaber og målgrupper.

 

De ti sociale iværksættere er:
Catalysts (NO), Sisters in Business (NO), Foreningen Nydansker (DK), GAME (DK), Startup Refugees (FI), Icehearts (FI), Mitt Liv (SE), Idrott Utan Gränser (SE), Welcoming International (USA/Tyskland)og ACAF/Winkomun (Spanien).

 

Læs mere her 

 

Kilde: Ashoka

Sociale Entreprenører i Danmark (SED)| Tlf. 40 11 86 40 | Email: mail@socialeentreprenorer.dk | CVR-nr. 34147981