4 deltagere er udvalgt til 2. Runde af Social StartUp

 

Den Sociale Kapitalfond har netop sat navn på de 4 deltagere i 2. Runde af Social StartUp programmet.

 

De fire er udvalgt ud fra mere end 60 ansøgere. Over de næste 5 måneder får de udvalgte sociale iværksættere nu hjælp til at komme stærkt fra start, herunder intensiv professionel sparring, opstartskapital og adgang til et omfattende netværk af eksperter og specialister.
Målet med Social StartUp er at få etableret og udviklet en socialøkonomisk virksomhed, der skaber beskæftigelse for udsatte mennesker på et godt forretningsmæssigt grundlag.

 

De fire udvalgte deltagere er:

OneFunkyFurniture
VIrksomheden laver konceptdesginede møbler,som specialfremstilles efter kundens ønsker og behov og bland andet laves af genbrugstræ. Virksomheden er ved at vokse og der er nu mulighed for at skaber jobs til mennesker på kanten af arbejdsmarkedet.

 

Mere Omtanke
Mere Omtanke laver eksklusive læder- og træprodukter til køkken-alrum. Omdrejningspunktet er produkter fremstillet af restprodukter af skind fra det fynske dyrevelfærdsslagteri Grambogård- samt miljøvenligt fynsk/dansk træ og/eller genbrugstræ.

 

Strik Historien  
Virksomheden laver dansk strikkedesign med historiske motiver. Produkterne er alt fra strikkede tørklæder til tasker og covers til mobiltelefoner. Alle produkter repræsenterer historiske motiver og mønstre og fortæller den historie der er tilknyttet.

 

Æblespecialisterne
Æblespecialisterne fra Østjylland vil lave æblebaserede kvalitetsprodukter til feinschmeckere.Udover produktion afholder virksomheden også workshops i dyrkning af – og madlavning med – den sunde frugt.

 

Læs mere: Klik her!

 

Læs mere om Social StartUp Klik her!

Sociale Entreprenører i Danmark (SED)| Tlf. 40 11 86 40 | Email: mail@socialeentreprenorer.dk | CVR-nr. 34147981