2015 Skoll Awards for Social Entrepreneurship

 

Skoll Foundation har netop udnævnt 4 modtagere af 2015 Skoll Awards for Social Entrepreneurship.

 

Skoll Awards tildeles særligt fremragende forandringsskabende ledere, der tør udfordre status quo, og skabe forandring i stor skala, og som er parate til at gøre endnu mere for at skabe positive forandringer i verden.

 

I følge Jeff Skoll, stifter og formand for Skoll Foundation, er der inden hver social iværksætter er en urokkelig tro på, at store, tilsyneladende uløselige problemer byder på uovertrufne muligheder.
Ved at skabe forandringer på steder i vores samfund, hvor der er desperat behov for det, er de 4 vindende sociale iværksættere med til at give en god grund til at tro på en bedre fremtid.

 

Hver af de 4 Skoll Awards vindere modtager hver en investering på 1,25 millioner dollars til at skalere deres arbejde og øge deres sociale effekt. De modtager også støtte gennem deres lang-tids medlemskab af et globalt community af visionære ledere og innovatører, alle dedikerede i forhold til at løse verdens største udfordringer.
De 4 modtager deres priser ved Skoll World Forum’s Awards Ceremony d. 16. April 2015.

 

De fire vindere er:
Alasdair Harris
Blue Ventures 
Initiativet er med til at opbygge bæredygtige kystsamfund.

 

Ma Jun
Institute of Public and Environmental Affairs (IPE)  
IPe arbejder for at synliggøge den forurening virksomheder forårsager for at gøre det muligt for bevidste forbrugere at købe flere ”grønne” rprodukter.

 

Safeena Husain
Educate Girls 
Initiativet investerer i uddannelse af piger, for at piger i udsatte lokalsamfund i Indien kan få mulighed for at udnytte deres fulde potentiale.

 

Jagdeesh Rao
Puppala Foundation for Ecological Security  
Organisationen arbejder for at sikre, at fattige i landområderne i Indien kan få adgang til offentligt ejet jord og for at sikre bedre jord- og vandkvalitet samt højere biodiversitet.

 

Skoll Foundation 
Skoll Foundation er en af de førende fonde inden for socialt entreprenørskab, der de sidste 10 år har uddelt mere end 250 millioner dollars, til sociale entreprenører og organisationer i hele verden. Fonden ønsker at skabe stor skala forandringer ved at investere i, og skabe forbindelse til sociale entreprenører og andre innovantive personer der er dedikerede til at løse de største problemer i verden på bl.a. det sociale og miljømæssige område.

 

Læs mere: Klik her! 

Sociale Entreprenører i Danmark (SED)| Tlf. 40 11 86 40 | Email: mail@socialeentreprenorer.dk | CVR-nr. 34147981